ATLETISM: Andreea Ogrăzeanu nu a putut concura în semifinalele europenelor

în Sport

Andreea Ograzeanu

Europenele de seniori nu îi poartă noroc teleormănencei Andreea Ogrăzeanu. În primă instanţă, atleta a concurat la proba de 100 de metri, dar nu a ajuns în semifinale, la Europeanul de atletism de la Zurich. Aflată în semifinalele probei de 200 m, sportiva noastră nu a reuşit să ia startul din cauza unui traumatism muscular. Andreea Ogrăzeanu a dat peste necaz în timpul cursei din serii şi nu a mai putut evolua.

Am putea spune că, încă o dată, se adevereşte proverbul “De ce îţi este frică nu scapi”, având în verere că, în urmă cu o lună, Andreea declara într-un interviu că tot ceea ce îşi doreşte este să fie sănătoasă, să se poată antrena pentru a obţine rezultate, mai cu seamă că a luat-o de la zero cu pregătirea, odată cu plecarea în Germania.

Amintim că atleta Andreea Ogrăzeanu s-a alăturat celor 24 de sportivi (10 băieţi şi 14 fete) care compun Delegaţia României la Campionatele Europene de la Zurich.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*