liberinteleorman.ro

Atleta Andreea Ogrăzeanu a obținut medalia de aur la sprint

8 iunie 2016

Monica Vasilescu

andreeaLa a 61-a ediţie a Campionatelor Internaţionale de atletism din  România, derulate la Pitești, au participat sportivi din Albania, Macedonia, Moldova, Bulgaria, Germania, Armenia și Romania. Printre ai noștri s-a numărat și Andreea Ogrăzeanu, atleta care a cucerit numeroase titluri importante, făcându-i pe iubitorii sportului să vibreze la fiecare participare a sa la întreceri de anvergură. Ea a luat startul la proba 100  m sprint și a câștigat cea mai valoroasă medalie – aurul.

Succesul său era unul de așteptat, având în vedere că, de când a intrat în lumea sportului, Andreea a dovedit că este una dintre cele mai talentate și mai agere atlete românce, muncind continuu pentru a performa alături de antrenoarea sa, Cristina Manea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Rezultatele alegerilor locale în Teleorman

Următorul articol

Ca la noi… la nimeni! Autoritățile din Alexandria iau până și eroii la mișto!

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.