liberinteleorman.ro

Atelierul de artă al Violetei Zaharia vine cu surprize pentru cei mici. Actorul Emanuel Bighe îi va introduce în culisele scenei pe cursanți

5 septembrie 2017

Monica Vasilescu

Așa cum știm, posibilitățile tinerilor teleormăneni de a se perfecționa în artă sunt destul de reduse, dar nu lipsesc de tot, pentru că aici există oameni dedicați misiunii de a se implica în experiența culturală a celor mici și, de ce nu, descoperirii de noi talente. Zâna cea bună în această zituație este Violeta Zaharia, de la Turnu Măgurele, care are nenumărate proiecte dedicate copiilor, pe care îi adoră pur și simplu. Cu o experiență didactică temeiniccă, dar și cu multe training-uri ce stau la baza perfecționării sale din punct de vedere profesional, Violeta a creat ATELIERUL DE ARTĂ, un proiect de suflet în care își revarsă nu doar timpul și energia, ci și resursele materiale, pentru că nu găsește sprijin spre a dezvolta și această parte a educației, pe care o consideră foarte importantă. Astfel, pe cont propriu, Violeta invită părinții să-și aducă micuții la atelier, pentru a petrece timp calitativ și pentru a-și deprinde și dezvolta abilitățile artistice. La cursul de actorie al Violetei, cei mici învață să fie, în primul rând, creativi, să comunice, să lucreze în echipă, învață să piardă și să câștige, scăpă de teama de a vorbi în public, își fac prieteni noi!
Ca o noutate, începând cu luna septembrie, copiii vor fi îndrumați de către actorul Emanuel Bighe, alături de care vor învăța multe lucruri interesante din lumea actoriei. Mai mult, copiii avansați (cu vârsta între 7-9 ani, care au frecventat MODULUL I) vor fi actori într-un spectacol cu public. Copiii avansați (cu vârsta între 4-6 ani, care au frecventat MODULUL I) pregătesc un spectacol surpriză. Accentul se va pune pe promovarea basmelor și culturii românești, cu ateliere creative din folclorul nostru. Se va forma o grupă pentru adolescenți (vârsta cuprinsă între 10-14 ani). Deocamdată, cursurile se desfășoară la Alexandria, dar Violeta Zaharia își dorește să se dedice, pe viitor, și celor din Roșiorii de Vede.

Detalii despre cursul de actorie se găsesc pe site-ul oficial www.atelieruldearta.com sau la numărul de telefon: 0769653045. Cursurile de actorie încep din data de 25 septembrie. Totul e ca fiecare dintre cei implicați să-și dea silința ca proiectul să meargă, la fel cum o face Violeta de mult timp, pentru că prichindeii sunt pasionați de teatru și își doresc să fie protagoniști în spectacole, ceea ce nu e deloc rău pentru viitorul scenei românești.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Beatrice Șerban e vicecampioană națională la senioare

Următorul articol

Dialog de la Curtea de Apel București. Eugen Coman către judecăror: ”Vreau să depun un articol și capturi de pe Facebook”

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la