ASA Târgu Mureș – Universitatea Alexandria 6-1

în Sport

universitatea alexÎn meciul care conteză pentru etapa a II-a a Superligii de fotbal feminin, Universitatea Alexandria a întâlnit, în deplasare, vicecampioana națională, ASA Târgu Mureș, care s-a impus în fața formației alexăndrene cu scorul de 6-1 (la pauză 3-0). Pentru Universitatea a marcat Nicoleta Deca, în minutul 58, după o acțiune pe partea stângă a Anei Boldeiu.

Din primul 11 au făcut parte: Ruxandra Neagu, Diana Butoi, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Maria Mazilescu, Andreea Dita, Andreea Nica, Nicoleta Deca, Iulia Savescu, Ana Maria Boldeiu, Ana Maria Vasile.

”A fost un meci greu, în care am întâlnit o echipă cu o experiență mai mare decât echipa noastră. Am fost dominați în cea mai mare parte a jocului, iar atunci când am fost în posesia mingii am încercat să păstrăm posesia cât mai mult. Golurile le-am primit în urma unor acțiuni individuale ale adversarelor, compensând cu lipsa noastră de experiență. Sperăm că în jocurile următoare să căpătăm mai multă încredere în noi!”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*