Arme de foc și muniție, găsite în locuința unui bărbat din Teleorman

în Actualitate/Administratie

În cursul zilei de ieri, 6 august, polițiștii din Roșiorii de Vede au descins în locuința unui bărbat din zona respectivă, după ce au aflat că acesta ar deține în locuința sa o armă de foc letală și muniție. Percheziția a durat mai multe ore, timp în care în locuința bărbatului de 49 de ani s-au identificat subansamble ale unei arme de foc, tuburi de cartuș de diferite dimensiuni și capse pirotehnice. Toate acestea au fost ridicate de polițiști pentru cercetări. Potrivit departamentului de comunicare al Poliției Județene Teleorman, încă nu se știe de unde avea bărbatul toate aceste articole periculoase și nci în ce fel le-a achiziționat.

Polițiștii au primit unele informații cu privire la acest lucru, că ar deține muniție în casă, au obținut mandat de percheziție în cursul zilei de ieri, pe la 12, și s-au dus la locuința persoanei respective. Verificările în domiciliul persoanei au durat destul de mult, până pe la ora 19, pentru că a fost necesară inventarierea tuturor acestor obiecte. Momentan, nu s-a aflat de unde le avea, dar cercetările continuă sub supravegherea procurorului.”, ne-a declarat comisarul Iulian Orbeșteanu din cadrul IPJ Teleorman.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*