Arhaicii și-au încântat publicul cu un nou concert la Casa PaPaCip

în Cultură/Fara categorie

12640341_735963643205569_7791198632152760521_oCarmen Dumitrescu

Trupa Arhaic a reușit să se impună în mediul cultural teleormănean prin muzica de o calitate deosebită și de o sensibilitate memorabilă. După o perioadă în care întâlnirile cu prietenii au fost sistate, iată că un nou concert al trupei a fost organizat vineri, 29 ianuarie, la Casa PaPaCip, oferind prilejul tuturor celor care iubesc muzica Arhaicilor să se bucure de câteva ore de calitate. Evenimentul a atras publicul tradițional al Trupei Arhaic, toți cei prezenți declarându-se impresionați și profund emoționați de cele văzute și, mai ales, auzite. Alături de Alex Antonescu, Sorin Preda și Nicolae Doboș s-au aflat și Silvia Ureche, actriță la trupa de teatru Scenik, scriitorul Mircea Domnaru, dar și pianistul Ciprian Agapie, care i-a emoționat pe toți cei prezenți printr-un recital de excepție.

Evenimentul s-a derulat sub titulatura de „Menestreli în seri de iarnă”, iar Arhaicii promit că vor continua aceste întâlniri culturale cu prietenii lor, dar și cu iubitorii de muzică și poezie, în virtutea dezideratului nobil de a promova valorile artistice ale Teleormanului și nu numai.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*