Arhaicii ne invită la concert în aer liber

în Cultură

Monica Vasilescu

afis-camerata-septembrie-2016Muzica autentică a Trupei Arhaic va răsuna, din nou, la Centrul Cultural. Lumea toată poate lua parte la un spectacol fantastic susținut în aer liber de către cei care mențin în actualitate cântecul frumos. Este vorba despre concertul de muzică și poezie Camerata Cantoria, organizat de Centrul Judeţean de Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman, care va avea o nouă ediție, joi, 15 septembrie, începând cu ora 19.30.

Pe lângă cunoscuta Trupă Arhaic, la spectacolul programat să aibă loc mâine vor participa, în recital de poezie, Silvia Ureche, Isabell Iancu, Ana Maria Mocanu, Andrei Mihai și Mircea Domnaru. Pe lângă muzică folk și poezie, evenimentul va fi încununat de un recital la pian al tânărului Eduard Chircu. Concertul se va desfășura pe platoul din fața Centrului Cultural din Alexandria.

Camerata Cantoria este o acțiune culturală inițiată de Nicolae Doboș pentru a aduce plus valoare activităților similare din Teleorman, extrem de puține ca număr. În cadrul preocupărilor de a înnobila spiritul uman, fondatorul evenimentului, lider al Trupei Arhaic, pe care, deopotrivă a înfăptuit-o, își dorește regăsirea farmecului poeziilor scrise de marii poeți români și atragerea spre o aprofundare a lor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*