liberinteleorman.ro

Apropiat al lui Dragnea despre valiza cu informații: „Scurgerea de informații n-are treabă cu PSD, nici cu Opoziția. Eu văd aici un război de natură economică…”

4 noiembrie 2018

Carmen Dumitrescu

Cristian Duică, fost primar al orașului Roșiorii de Vede, fost director al CNADNR și apropiat al lui Dragnea, fapt care i-a adus destule probleme cu legea, spune că povestea valizei misterioase i se pare extrem de interesantă, dar nu din punctul de vedere al unor jocuri politice, ci dintr-o altă perspectivă. Una economică. Deși nu a vrut să-și detalieze opinia, Duică vede în însuși faptul de a păstra astfel de documente o inepție în sine, pentru că era evident că astfel de informații ar fi fost în cele din urmă găsite.

„Eu nu am fost în viața mea cu ei plecat pe undeva. Îmi amintesc doar de o ocazie când de Crăciun a tăiat el (n.r. Liviu Dragnea) un porc. Am fost invitați mulți primari acolo și atât. Dar mie mi se pare o inepție să păstrezi asemenea documente. Asta e prima chestie. Pentru că dacă le păstrezi, există și posibilitatea să se scurgă. Chiar nu am ce să comentez, dar mi se pare o prostie ca cineva să țină asemenea documente și fotografii. E greu de spus dacă vine din interior lovitura asta pentru el (n.r. Liviu Dragnea). După cum le văd eu, asta n-are treabă cu PSD-ul. Și nici cu Opoziția. Eu văd aici alt război. De natură economică. Nu vreau să detaliez. Eu nu văd ca fiind ceva politic aici.”

Cristian Duică a deținut funcția de președinte al Consiliului de Administrație al firmei de casă a PSD Teleorman, S.C. Modul Proiect SA, societate cu care a încheiat, în calitate de primar al municipiului Roșiorii de Vede mai multe contracte de prestări servicii, fapt ce i-a adus și o condamnare la un an de închisoare. Mai mult, Duică a fost chemat să dea și declarații în fața procurorilor DNA cu privire la dosarul Teldrum, în care Dragnea este acuzat de constituire de grup infracțional organizat.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Carmen Vătafu, asistenta medicală de la Spitalul Zimnicea care a suferit o ruptură de anevrism în timpul programului de lucru, a murit astăzi…

Următorul articol

Anunț angajare

Cele mai recente articole de Actualitatea politică