Aproape 700 de teleormăneni au fost diagnosticați cu COVID-19. Peste jumătate dintre ei s-au vindecat

în Actualitatea politică/Administratie/Sănătate

Până în acest moment, în județul Teleorman au fost confirmate 698 de îmbolnăviri determinate de infectarea cu noul coronavirus. Situația județului este una dintre cele mai bune la nivel național, deși datele pe care le avem arată că testările decurg într-un ritm lent, multe dintre ele realizându-se la cerere.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman susține că 227 teleormăneni sunt în carantină la domiciliu și 6 persoane sunt izolate.

De la începutul epidemiei, au fost declarate vindecate și externate 353 persoane, adică aproape jumătate din numărul total de cazuri confirmate. Dintre acestea, 320 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede. În momentul de față, în acest spital sunt internați 143 pacienți, dintre care 7 la secția ATI.

Până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 10016 teste COVID-19, dintre care 5059 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 3486 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria. Dintre ultimele, 621 teste au fost efectuate la cerere.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

2 Comments

  1. marele blat pirvulescu costelus bitanu si psd la alexandria teleorman continua ….. penele continua sa instaleze directori in deconcentrate la intelegere cu psd ….vicele psd fost turnator si jandarm gica anghel a tocmit postul de director la directia sport pentru un alt turnator recrutat din pesede si infiltrat in penele nimeni altul decit cumnatu bulgar pene in ditamai fieful pene(list) la alexandria …de gindit…eugeneeeee casca ochiiiiiiiii……cind faceti blaturi ordinare precum acesta

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*