Aproape 15.000 de teste pentru depistarea COVID-19 au fost efectuate în Teleorman până acum

în Administratie/Sănătate

În acest moment, la nivelul județului Teleorman au fost confirmate 820 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În prezent sunt monitorizate, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman, 372 persoane aflate în carantină la domiciliu și 33 persoane izolate la domiciliu.

De la începutul epidemiei, au fost declarate vindecate și externate 346 de persoane de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede. În momentul de față, în acest spital sunt internați 164 pacienți, dintre care 8 la secția ATI.

Până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 10994 teste COVID-19, dintre care 5456 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 3873 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria. Dintre acestea, 718 teste au fost efectuate la cerere.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*