Apartamentele ANL din Alexandria nu s-au repartizat

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

consiliul local55 de alexăndreni ar fi trebuit să primească zilele acestea cheile unor  apartamente ANL. În acest sens, Consiliul local Alexandria s-a întrunit, joi, ”de îndată” pentru a aproba proiectul de hotărâre cu privire la repartizarea locuințelor pentru tineri, destinate închirierii, din blocurile P4, P5 și P9, strada Dunării, zona Han Pepinieră, construite prin Agenția Națională pentru Locuințe, în municipiul Alexandria.

Murmurul dinaintea ședinței prefigura o situație încordată. La întrunire nu s-au prezentat cei șase consilieri ai Opoziției, iar Puterea nu a avut majoritatea necesară, fiindcă Florea Voicilă a fost nevoit să se abțină de la vot, pe motiv de interes (nora sa se află pe listă).

13 voturi valide ar fi fost necesare pentru ca proiectul de hotărâre să fie aprobat, astfel încât locuințele respective să fie repartizate peste șapte zile, termen în care se pot depune contestații. Nu a fost să fie, iar primarul Victor Drăgușin a convocat o ședință extraordinară pentru ziua de luni, dată în care speră să îi aibă la masă și pe consilierii PNL, cărora le găsește circumstanțe atenuante.

”O să reluăm acest subiect într-o ședință extraordinară pe care o convoc luni, la ora 14.00. Eu nu vreau să mă gândesc că cei șase consilieri nu au venit în mod intenționat, lucrul ăsta ar fi extrem de grav. Dacă nu vom avea 13 voturi, vom fi într-o situație extrem de delicată”, a declarat Victor Drăgușin. Primarul Alexandriei a mai anunțat că toată săptămâna viitoare, cu excepția zilei de luni, se va afla în concediu de odihnă.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*