Anunț

în Utile

Asociațiile ADECVAR și ACOM, în calitate de beneficiari și parteneri, anunță organizarea unei acțiuni de recrutare, informare și consiliere profesională în următoarele meserii: lucrător în comerț, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist și confecționer produse textile.
Evenimentul va avea loc pe data de 18 mai 2015 la Căminul Cultural din comuna Siliștea (Videle), cu începere de la ora 9.00.
Sunt așteptate persoane care se încadrează în publicul țintă: persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, șomeri, șomeri de lungă durată, șomeri de peste 45 de ani și șomeri de lungă durată tineri. Este necesar ca toți să fi absolvit minimun 8 clase.
Documentele necesare înscrierii: CI, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultimul act de studii, dovada că face parte din grupul țintă, adresă AJOFM sau declarație pe propria răspundere.

Acțiunea se desfășoară în cadrul Proiectului pentru Angajarea Tinerilor (PAS), finanțat prin Fondul Social European, conform contractului de finanțare cu numărul de identificare: POSDRU/183/5.1/S/153833.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*