liberinteleorman.ro

Anunț vânzare bunuri mobile

5 aprilie 2019

PECUNIA IPURL, lichidator judiciar al LEXIGOLD SRL, anunta scoaterea la vanzare a bunurilor mobile aflate in patrimoniul societatii debitoare, constand in: 1.450 kg deseu fier, provenit din mijloace fixe (lilt, lift marfa, elevator-rampa, agregat firgorific Danfos), la pretul de 0,75 lei/kg, pret ce contine taxa de mediu de 3%,  in valoare de totala de 1.087,50 lei exclusiv TVA; autoturism Land Rover Discovery 2,5 TDI, cu numar de inmatriculare TR-30-MAG, an fabricatie 1997, nefunctional,  in valoare de 5.340 lei exclusiv TVA eqv. a 1.120 euro exclusiv TVA, conform Hotararii Adunarii creditorilor din data de 22.03.2019. Bunurile mobile reprezentate de mijloace fixe sunt valorificate sub forma de deseuri metalice.

Prima vanzare se va organiza in data de 11.04.2019, ora 15.00, prin licitatie publica cu strigare. In cazul in care bunurile mobile, prezentate mai sus, nu se vand la primul termen, incepand cu data de 18.04.2019 se vor organiza alte 5 licitatii, saptamanal, in fiecare zi de joi, la aceeasi ora si in aceleasi conditii.

Locul de desfasurare a licitatiilor va fi la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd. Unirii nr.78, bl.J2, sc.2, et.1, ap.35, sector 3, unde se vor depune documentele de inscriere la licitatie mentionate in caietul de sarcini, cel tarziu pana in preziua licitatiei, ora 12.00. Costul unui caiet de sarcini este 200 lei, iar taxa de participare la licitatie este 50 lei. Achizitionarea caietului de sarcini este obligatorie pentru toti participantii la licitatie. Relatii suplimentare la tel.021.320.14.84/85.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

PNL Teleorman anunță miting mare, cu Rareș Bogdan în frunte

Următorul articol

Cotlet de porc frăgezit în vin și bușeuri cu icre de crap – cele mai noi achiziții ale Primăriei Alexandria. Pe banii noștri…