Anunț selecție și recrutare candidați pentru admiterea la instituțiile de învățământ

în Actualitate

Inspectoratul de Politie Judeţean Teleorman, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, desfășoară începând cu ziua de azi, 25 aprilie 2017 activitatea de recrutare şi selecţie a candidaţilor pentru admiterea în instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea 2017, învăţământ cu frecvenţă, astfel: 

Instituţii de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne:

 1. Academia de Poliţie „ALEXANDRU IOAN CUZA” – Bucureşti;
 2. a) Facultatea de Poliţie
 3. b) Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative – programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”
 4. Şcoala de Agenţi de Poliţie “VASILE LASCĂR” – Câmpina;
 5. Şcoala de Agenţi de Poliţie “SEPTIMIU MUREŞAN” – Cluj-Napoca;

Instituţii de învăţământ ale Ministerului Apărării Naţionale şi Serviciului Român de Informaţii care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne:

 1. Universitatea Națională de Apărare ”Carol I”;
 2. Academia Tehnică Militară – Bucureşti;
 3. Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” – Sibiu;
 4. Institutul Medico-Militar – Bucureşti;
 5. Academia Navală „Mircea cel Bătrân”;
 6. Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” – Piteşti
 7. Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” – Constanţa;
 8. Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” – Bucureşti.

Persoanele interesate se pot prezenta la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman pentru informare, consiliere şi înscriere, în zilele de marţi, miercuri şi joi, între orele 0900 -1200 , astfel: – până la data de 26.05.2017 – pentru instituţiile de învăţământ superior ale M.A.I şi M.Ap.N. şi instituţiile de învăţământ postliceal ale M.Ap.N. ; – până la data de 21.07.2017 – pentru instituţiile de învăţământ postliceal ale M.A.I.;

Toate condițiile legale și criteriile specifice sunt prezentate punctual pe pagina de internet a instituției noastre, tr.politiaroaman.ro – Carieră/ Admitere sau sunt afișate la sediul Inspectoratului de poliție Județean Teleorman- Serviciul Resurse Umane, situat în strada Ion Creangă, nr. 71-73, Alexandria.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*