liberinteleorman.ro

ANUNT PUBLIC

12 septembrie 2017

Primaria Zimnicea organizeaza licitatie publica privind inchirierea spatiului comercial in suprafata de 65,27 mp, proprietate publica de interes local situat in piata agroalimentara a orasului Zimnicea corpul C, cu pretul de pornire 3euro/mp/luna conform HCL nr.9/27.07.2016.

Licitatia va avea loc vineri 22.09.2017, orele 10.00 la sediul Primariei Zimnicea si in fiecare zi de vineri pana la adjudecare. Relatii suplimentare la biroul IT din sediul primariei si telefon:0247/366260.

PRIMAR, P.PARVU

 

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cu cât se cumpără suferința? În fruntea listei sponsorilor Zilelor Alexandriei se află britanicul care exploatează sute de teleormănence

Următorul articol

Jurnaliști și politicieni au schimbat puncte de vedere la școala de vară a PMP: „Încercați să fiți prieteni cu presa, pentru că războaiele cu ea nu se pot câștiga!”