liberinteleorman.ro

ANUNT PUBLIC – PRIMĂRIA ZIMNICEA

25 septembrie 2017
Primaria Zimnicea organizeaza licitatie publica privind inchirierea spatiului comercial in suprafata de 21,30 mp, proprietate publica de interes local situat in piata agroalimentara a orasului Zimnicea corpul A, cu pretul de pornire 3euro/mp/luna conform HCL nr.3/29.01.2017

Licitatia va avea loc vineri 29.09.2017, orele 10.00 la sediul Primariei Zimnicea si in fiecare zi de vineri pana la adjudecare.Relatii suplimentare la biroul IT din sediul primariei si telefon:0247/366260.
 
 
PRIMAR,
P.PARVU
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

De ce părăsește Dragnea JR toate firmele de succes dacă are talent la muncă, nu la infracțiuni?!

Următorul articol

DNA a luat urma peștelui cel mare. Insula Belina face conexiunea între Dragnea și TelDrum

Cele mai recente articole de Actualitate