liberinteleorman.ro

ANUNŢ PUBLIC

6 februarie 2018

Avand in vedere dispozitiile art. 19 si art. 20 din Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, orice persoana fizica si juridica are obligatia incheierii unui contract de prestare a serviciului de salubrizare cu un operator autorizat.

Va informam prin prezentul anunt ca aveti obligatia sa incheiati contract de salubrizare cu un operator autorizat (pe raza judetului Teleorman singurul operator autorizat este S.C. POLARIS M. HOLDING S.R.L.), sau sa va conformati obligatiei de a achita taxa de salubrizare stabilita prin Hotararea Consiliului Local Scrioastea nr. 56/23.12.2017.

In ipoteza in care se doreste incheierea contractului de salubrizare cu SC POLARIS M. HOLDING S.R.L, va invitam in maxim 3 zile lucratoare, adica pana la data de 8.02.2018 la sediul punctului de lucru din Alexandria, str. Libertatii, nr. 200A, judetul Teleorman pentru incheierea contractului.

Prin afisarea prezentului anunt s-a adus la cunostinta tuturor persoanelor din comuna Scrioastea necesitatea incheierii contractului de salubrizare.

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vânzări, închirieri

Următorul articol

Lansare de carte românească în Belgia. Carmen Dumitrescu își va prezenta cărțile la Bruxelles