ANUNŢ PUBLIC

în Anunturi

Avand in vedere dispozitiile art. 19 si art. 20 din Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, orice persoana fizica si juridica are obligatia incheierii unui contract de prestare a serviciului de salubrizare cu un operator autorizat.

Va informam prin prezentul anunt ca aveti obligatia sa incheiati contract de salubrizare cu un operator autorizat (pe raza judetului Teleorman singurul operator autorizat este S.C. POLARIS M. HOLDING S.R.L.), sau sa va conformati obligatiei de a achita taxa de salubrizare stabilita prin Hotararea Consiliului Local Scrioastea nr. 56/23.12.2017.

In ipoteza in care se doreste incheierea contractului de salubrizare cu SC POLARIS M. HOLDING S.R.L, va invitam in maxim 3 zile lucratoare, adica pana la data de 8.02.2018 la sediul punctului de lucru din Alexandria, str. Libertatii, nr. 200A, judetul Teleorman pentru incheierea contractului.

Prin afisarea prezentului anunt s-a adus la cunostinta tuturor persoanelor din comuna Scrioastea necesitatea incheierii contractului de salubrizare.

 

 

 

 

 

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*