liberinteleorman.ro

Antrenorul Mădălin Piperea, propus pentru a primi distincția de cetățean de onoare al Alexandriei în 2017

27 august 2017

Monica Vasilescu

De serbarea municipiului, primarul a propus ca titlul de cetăţean de onoare al urbei să meargă, în 2017, la o persoană care a avut, în cursul vremii, acțiuni meritorii acestei distincții. Antrenorul Mădălin Piperea este cel nominalizat spre a fi unul dintre cetățenii exemplu ai municipiului Alexandria, prin rezultatele sale și  prestigiul adus orașului.

Mădălin Piperea este antrenorul fetelor de la CSBT Alexandria, baschetbaliste care s-au întors acasă de multe ori glorioase și medaliate, după jocuri cu echipe puternice din țară. În cariera sa de până acum, Mădălin a reușit să antreneze, cu succes, diferite grupe de junioare de la loturile naționale, este antrenorul care a făcut performanță cu echipele locale și cel care a fost desemnat în coordonarea echipei naționale de baschet a României. Dacă nimeni nu se va împotrivi propunerii ca acesta să fie cetățean de onoare, distincția îi va fi acordată miercuri, la ședința festivă a Consiliul Local Alexandria, acolo unde toată lumea va purta țol festiv.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Zilele Alexandriei 2017: mizerie pe străzi, sonorizare execrabilă, organizare de partid și „artiști locali” care au dat clasă naționalilor

Următorul articol

Ultimul (Tel)Drum…

Cele mai recente articole de Actualitate