liberinteleorman.ro

ANI: Un consilier local de la Roșiori a livrat pâine instituțiilor din subordinea CL

18 iunie 2019

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 15 foști și actuali aleși locali, printre care și unul din Teleorman. Este vorba despre Radu Marin, consilier local în cadrul Consiliului Local Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

Conform ANI, în perioada exercitării mandatelor de consilier local (2012 – 2016 și 2016 – 2020), o societate comercială la care persoana evaluată deține calitatea de acționar și funcția de administrator – președinte al Consiliului de Administrație, a încheiat și derulat contracte comerciale de furnizare produse cu Primăria municipiului Roșiorii de Vede și cu cinci instituții subordonate Consiliului Local, în valoare de 692.707,28 lei.   Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Marin Radu este unul dintre cei mai vechi membri PSD din Roșiorii de Vede, consilier local în mai multe mandate, demisionat la începutul lunii martie din cauza acestor probleme de integritate, pentru că a livrat pâine la mai multe instituții publice, unele aflate în subordinea consiliului local, ceea ce este imoral și ilegal.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Finul lui Drăgușin lovește în musca de pe căciulă: „Informatia prezentată cum că s-au achiziționat servicii de contabilitate la prețul de 42.000 lei este reală, însă incompletă”

Următorul articol

„Ochiul și timpanul” lui Dragnea, contestat în PSD Teleorman. Lui Mihai Putineanu i se cere să părăsească biroul din Consiliul Județean…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică