ANI: Un consilier local de la Roșiori a livrat pâine instituțiilor din subordinea CL

în Actualitatea politică

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 15 foști și actuali aleși locali, printre care și unul din Teleorman. Este vorba despre Radu Marin, consilier local în cadrul Consiliului Local Roșiorii de Vede, județul Teleorman.

Conform ANI, în perioada exercitării mandatelor de consilier local (2012 – 2016 și 2016 – 2020), o societate comercială la care persoana evaluată deține calitatea de acționar și funcția de administrator – președinte al Consiliului de Administrație, a încheiat și derulat contracte comerciale de furnizare produse cu Primăria municipiului Roșiorii de Vede și cu cinci instituții subordonate Consiliului Local, în valoare de 692.707,28 lei.   Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.

Marin Radu este unul dintre cei mai vechi membri PSD din Roșiorii de Vede, consilier local în mai multe mandate, demisionat la începutul lunii martie din cauza acestor probleme de integritate, pentru că a livrat pâine la mai multe instituții publice, unele aflate în subordinea consiliului local, ceea ce este imoral și ilegal.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*