liberinteleorman.ro

Angajații operatorului de apă din Teleorman primesc spray de autoapărare pentru a face față revoltei consumatorilor

14 februarie 2024

Angajații de la SC APA SERV SA, furnizorul de servicii de apă din Teleorman, vor fi echipați cu spray paralizant pentru a face față revoltei clienților nemulțumiți de coeficientul de neînchidere de pe facturi. Încasatoarele-casiere care merg pe teren să încaseze banii de la consumatori vor primi Defenol, spray cu un conținut de CS 1 LA SUTĂ, cunoscut pentru faptul că irită puternic ochii, pielea și căile respiratorii. Instrumentul va deveni noua „armă” a casierelor în contact cu publicul, potrivit unui anunț pe SICAP.

Conform unor surse, directorul companiei – Ciprian Gurban a dat ordin pentru ca angajații să păstreze spray-ul la vedere, cu scopul de intimidare, nu neapărat de autoapărare. Defenol este disponibil în volume de 150 ml, iar această mărime generoasă indică o abordare serioasă în gestionarea situațiilor tensionate.

O sursă din interiorul companiei a dezvăluit că decizia de a introduce spray-ul paralizant vine în urma unor incidente frecvente apărute pe teren, situații în care clienții nemulțumiți au protestat împotriva coeficientului de neînchidere de pe facturile furnizate de SC APA SERV SA. Acest coeficient, în unele cazuri, depășește valoarea consumului real, ceea ce a generat un val de nemulțumiri în comunitatea locală.

Problemele nu se opresc doar la nivelul facturilor, ci și la modul în care coeficientul de neînchidere este explicat în anexele acestora. Clienții au acuzat lipsa de transparență și claritate, considerând că această tactică ar putea ascunde practici nedrepte sau incorecte.

În fața acestei stări de nemulțumire crescânde, directorul Ciprian Gurban pare să încerce să restabilească ordinea prin implementarea acestei măsuri neconvenționale, de achiziționare a pulverizatoarelor de autoapărare.

Drept la replică Apa Serv


Citiți și: Cât e salariul lui Ciprian Gurban la Apa Serv și cât de (co)eficient este în afaceri

Citiți și: Cât e salariul lui Ciprian Gurban la Apa Serv și cât de (co)eficient este în afaceri

Citiți și: Ciprian Gurban, director slab la APA SERV SA, dar antreprenor abil pentru propria afacere

Citiți și: Coeficient de neînchidere mai mare decât consumul, la APASERV

Citiți și: Apa-Serv cumpără benzină și motorină de 200.000 de euro

Citiți și: Nici Gurban nu bea apa de la robinet

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Bărbat din Plosca, prins la volan beat și cu permisul suspendat

Următorul articol

ASCE, contracte de milioane și lipsă de utilaje

Cele mai recente articole de Din culisele politice