liberinteleorman.ro

Angajat al Consiliului Județean Teleorman, amenințat în stil mafiot de primarul Aurel Drăghici!

26 octombrie 2018


Primarul localității Vedea din Teleorman este cunoscut opiniei publice îndeosebi pentru faptul că le spunea copiilor, la începutul anului școlar, că mersul la școală „înseamnă să fii mafiot”. De altfel, de practicile mafiote se leagă cam toate atitudinile primarului din Teleorman, care s-a remarcat de-a lungul vremii prin felul în care a gestionat evenimentele nefericite din viața uneia dintre fiicele sale. Precum un accident rutier, cauzat de aceasta, despre care ziarul nostru a mai scris în trecut.

Fiica domnului primar al localității Vedea este actualmente angajată la Consiliul Județean Teleorman. Andreea Drăghici s-a angajat de aproximativ doi ani în Consiliul Județean Teleorman și este cunoscută în Serviciul Juridic drept „fata tatei”. Tatăl ar fi contribuit la angajarea ei și tot tata o ajută, atunci când nu se înțelege cu colegii de serviciu. Că Andreea, din punct de vedere al inteligenței sociale, a rămas la stadiul de grădiniță.  În cursul zilei de astăzi, în Serviciul Juridic al Consiliului Județean s-a produs un conflict. Andreea și colegul ei Ștefan D, jurist în cadrul Consiliului Județean, s-au certat din niște motive stupide. Dar pentru că fata s-a simțit jignită de nervii colegului, aceasta l-a sunat pe tatăl ei, primarul Aurel Drăghici, care a dat buzna în Consiliul Județean Teleorman și a început să-l amenințe pe colegul de birou al fiicei sale.

Potrivit declarațiilor lui Ștefan D., „Primarul Aurel Drăghici a venit la birou, după ce a fost sunat de fata lui și m-a amenințat că îmi nenorocește fata, că pune oameni să mă bată, că plătește bătăuși. Fata mea are 11 ani. Și a îndrăznit să amenințe un copil de 11 ani. Și la cum îl știu eu și ce știu despre el e o persoană în stare de așa ceva. Și ăsta e motivul pentru care am venit și la dumneavoastră și o să merg și luni să depun o plângere la Parchet,pentru că astăzi n-am mai avut timp. Bineînțeles că a mers pe la conducere, mă aștept să ajung în vreo comisie de disciplină. Ăsta e ultraj. Sunt jurist și nu poți amenința un funcționar public în timpul serviciului decât atunci când comiți ultraj. Bineînțeles că nu o să recunoască. Când era cu fiica lui afară, a dat un telefon să iasă din birou ceilalți colegi. După ce au ieșit ei, a apărut tati. Am vrut să fac publică povestea asta, ca să nu îndrăznească să se atingă de fiică-mea. ”

Contactat de ziarul Liber în Teleorman pentru a ne explica de a ce a amenințat un funcționar public, primarul Aurel Drăghici a început să ne amenințe și pe noi: „Eh… Cum să fie adevărat? Astea sunt prostii. Nu am ce să comentez, dumneavoastră scrieți ce v-ați obișnuit să scrieți. Ce punct de vedere să am eu cu dumneavoastră, când dumneavoastră acceptați să scrieți în ziar numai prostii? Prostii ați scris și înainte. Am și eu o răbdare! Dar dacă mai scrieți lucruri, aș putea să iau în considerare anumite lucruri. Cum ce să fac? Cum să spuneți că a făcut copilul meu accident acum doi ani? Eu am zis să nu merg la judecată, că n-am eu timp de d-astea. Dar dacă o să continuați așa… acuma… depinde de dumneavostră ce scrieți în ziar. Că asta e viața!”

În cele din urmă, concluzia e aceeași: unele comportamente ale politicienilor din Teleorman sunt de-a dreptul revoltătoare. E, însă, interesant cum a pătruns primarul Drăghici în Consiliul Județean Teleorman, având în vedere măsurile stricte de securitate luate în ultima vreme și cum i s-a permis să amenințe un jurist la birou, în timpul programului de lucru.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Cum s-au evaporat banii europeni prin apa (parțial) potabilă din județul Teleorman

Următorul articol

Masterat gratuit la „Universitatea Partidului” pentru consilierul-postac Cristiana Alcea

Cele mai recente articole de Actualitatea politică