Andrei Oșanu aduce dansul la “Crăciunul Copiilor”, eveniment caritabil organizat de Violeta Zaharia și Clubul Rotary Alexandria

în Actualitate/Dezvăluiri

Pentru copiii fără posibilități materiale din Teleorman a luat ființă Asociația “Un pas spre educație”, Violeta Zaharia punând resursele ei emoționale și materiale la dispoziția unui scop înalt. Astfel, sute de copii din mediul rural au primit, de la înființarea Asociației și până acum, ghiozdane, rechizite și produse de igienă. Vizați de proiectele asociației sunt elevii cu rezultate școlare bune și cu potențial, care nu au posibilități materiale suficiente. Ba chiar, spune Violeta, unii dintre ei nu au mâncat niciodată pizza. De aceea, pentru ei s-au pus în mișcare mai mulți oameni generoși și au organizat un eveniment cu totul și cu totul special: Crăciunul Copiilor.

Evenimentul va avea loc mâine, 17 decembrie, la Restaurantul Unicom din Alexandria, iar în realizarea lui s-a alăturat, în calitate de co-organizator Clubul Rotary din Alexandria, prezidat în această perioadă de Florin Titirișcă. La eveniment va participa și îndrăgitul entertainer Andrei Oșanu, al cărui talent principal este acela de a face pe oricine să se îndrăgostească de dans și mobilizeze oamenii pe ritmuri muzicale. Prezența lui în Teleorman este, în sine, un eveniment, iar scopul participării sale la Crăciunul Copiilor este acela de a aduce pe cât mai mulți oameni în jurul unei cauze nobile: sprijinirea copiilor deștepți, dar fără posibilități financiare.

Andrei Oșanu

Mai multe detalii despre evenimentul ce va începe mâine seară, de la ora 17.00, ne-a dat chiar președintele Asociației “Un pas spre educație”, Violeta Zaharia.

Evenimentul vrea să ajute 200 de copilași defavorizați de la țară, dar care sunt și silitori și au rezultate bune. Cam asta este miza pentru care eu lupt. O parte dintre copii vor fi în sală, am ales vreo 40 de copii care sunt cei mai buni la învățătură și care merită să vadă și ei un astfel de spectacol, pentru că n-au mai văzut niciodată, care vor mânca pentru prima dată pizza, pentru că n-au mai mâncat niciodată și care vor primi și niște daruri mai consistente. Invitat este Andrei Oșanu, care va ridica sala în picioare întrun dans nebun, vom avea și experimente, și daruri de la Moșul, vor și mânca. Se vor putea face donații, cadouri, jucării, hăinuțe, dar în lei se va dona. Bucuria asta este pentru copiii noștri, care vor participa, dar și pentru copiii nevoiași, care au nevoie de ajutor. Asociația este înființată din toamnă, dar de la înființare, am ajutat vreo 500 de copii care au primit ghiozdane echipate, produse de igienă, rechizite, hăinuțe. Ne vor sprijini și cei la Clubul Rotary, care ne sunt parteneri în eveniment și cărora le mulțumim pentru implicare“, a declarat Violeta Zaharia pentru ziarul Liber în Teleorman.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*