liberinteleorman.ro

Andrei Durlea și Alex Dumitru, în TOP la Campionatul European de Culturism și Fitness

16 mai 2021
Advertisement

A fost un debut competițional de excepție pentru lotul României la Campionatul European de Culturism și Fitness, care se desfășoară în perioada 13-17 mai în localitatea Santa Susana din Cataluna, Spania.

Sportivii secției de Culturism a Clubului Sportiv Teleorman, pregătiți de antrenorul emerit Florian Dumitru, s-au clasat pe locuri fruntașe.

Andrei Durlea a obținut medalie de argint la Juniori și Bronz la Seniori proba Men’s Physique 174cm, iar Alex Dumitru s-a clasat pe locul 6 proba Men’s Physique Seniori 179 cm, fiind prima sa participare la europene.

Alex Dumitru
Andrei Durlea

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Distracții pentru copii amplasate ILEGAL în Pădurea Vedea – Cine fură curent

Următorul articol

Încă o victorie obținută în deplasare de fetele de la Universitatea Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate