liberinteleorman.ro

Andrei Durlea, medalie de argint la Campionatul European de Culturism și Fitness

7 mai 2022

Debut competițional de excepție pentru întreg lotul României la Campionatul European de Culturism și Fitness, care se desfășoară în perioada 5-9 mai în localitatea Santa Susana din Cataluna, Spania. Printre sportivii care concurează pe scena europeană pentru a aduce medalii acasă se află și Durlea Andrei, legitimat la secția de Culturism a Clubului Sportiv Teleorman, pregătit de antrenorul emerit Florian Dumitru.

Andrei Durlea a obținut locul 2 la Junior Men’s Physique și s-a clasat pe locul 5 Men’s Physique. Sportivul are numeroase medalii strălucitoare obținute la concursurile naționale și europene și se află în cea mai avansată formă de definire de până acum.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

1.532.392.372 lei, investiții pentru alimentarea cu apă curentă, canalizare şi infrastructură rutieră în județul Teleorman

Următorul articol

După 17 ani de parc industrial imaginar, Victor Drăgușin vrea să vândă terenul

Cele mai recente articole de Sport