liberinteleorman.ro

Andreea Borțun: donați „Pentru spiritul viu”

12 mai 2015

Monica Vasilescu

andreea bortunCei care au mai trecut pe la o piesă de teatru la Festivalul Ideo-Ideis știu că Andreea Borțun este unul dintre fondatorii evenimentului, care se întâmplă de mai bine de 10 ani la Alexandria. Tânăra alexăndreancă are nevoie de sprijin pentru a studia. Chiar dacă e dificil pentru orice om să ceară bani pentru a putea urma niște cursuri, la noi doar asta pare să fie soluția și, în aceste zile, Andreea se află în campanie de crowdfunding pentru The New School. Vrea să plece, să studieze și să se-ntoarcă.

„Pentru spiritul viu” este motto-ul The New School, inspirat de un discurs din 1919 a lui Thomas Mann. Andreea Borțun povestește că obiectivul său pe termen scurt este de a strânge fonduri pentru a participa la programul de Creative Writing AMF (concentrație în ficțiune) la New School, New York.

Pentru cei care nu știu, programul de Master, de doi ani, de la Creative Writing (MAE) la New School este conceput pentru a pregăti următoarea generație în arte liberale, este axat pe voci individuale, pe crearea de oportunități de networking și susținerea studenților pentru următorul lor pas în lumea profesională. Cei care doresc o pot susține financiar pe Andreea donând pe platforma life.indiegogo.com, secțiunea Education.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Cred ca trebuie sa mai terninam cu pomenile publice! Această domnisoara nu a confirmat cu nimic investitia imensă in Ideo Ideis! Nici ea si nici partenerul ei nu au reusit să aibă vreo notorietate nationala sau mondială si in consecinta nu justifică banii investiti.Mai mult,din acest festival municipalitatea are de suferit iar Fane Tăbăcitu si beizadelele oamenilor politici localu angrenate in acest proiect au de câștigat.Bursele se câștigă prin competente,nu prin sprijinul Primăriei!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Vorbește-le despre mine !

Următorul articol

Noi percheziții DNA la Protecția Copilului Teleorman

Cele mai recente articole de Cultură