liberinteleorman.ro

Anchetă epidemiologică la ITM Teleorman după ce directorul a venit din vacanță direct la birou

20 martie 2020
Advertisement

La ITM Teleorman se desfășoară o anchetă epidemiologică după ce, ieri, autoritățile au fost sesizate că directorul instituției, Emil Ciobanu, a venit din vacanță direct la birou, fără a respecta perioada de izolare.

Conform surselor noastre, directorul ITM Teleorman a venit în urmă cu aproximativ 10 zile din Thailanda, acolo unde au fost și alți angajați ai unității, și a mers la serviciu în mod normal. Salariații ar fi alertat autoritățile cu privire la acest aspect, drept care, a început o anchetă epidemiologică în cadrul instituției.

Prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu, a confirmat ancheta și a precizat faptul că directorul ITM a fost testat ieri pentru coronavirus, dar rezultatul nu a venit încă.

Emil Ciobanu a întrat, începând de joi, în izolare la domiciliu.

Amintim că Thailanda nu a fost ocolită de pandemia COVID-19, înregistrând, încă de la începutul lunii martie, zeci de cazuri de îmbolnăviri, dar și morți de coronavirus.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

  1. Face pe dracu DSP -ul. Sunt depășiti complet și dacă nu le da dl prefect ok-ul, nu mișcă în front. Restricții la măști, restricții la mănuși, lipsa combinezoane de protecție. Același folosit zile la rand…angajații vorbesc și șefii isi văd de treaba lor, că nu sunt ei expuși. De acum o săptămână când a fost diagnosticata femeia venita din Spania, nu mai este niciun caz confirmat. Și asta în condițiile în care ea a circulat liber prin tot orașul. Cum vă explicați asta? Și de ce nu suntem ținuți la curent cu desfășurarea anchetei socio-epidemiologice? Câți contacti direcți, câți suspecți, câți izolați sau in carantină, cate teste prelevate? Sau în Teleorman se face economie și la teste? Este prima oara în viața mea când îmi pare rau că sunt din Romania și, cu atât mai rău, din Teleorman. Nu pot decât să mă rog…doar Dumnezeu ne poate salva de la un dezastru…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Președintele PMP Teleorman, scrisoare deschisă către prefectul județului: Fiți capul de familie care are grijă de toți teleormănenii

Următorul articol

15 teleormăneni așteaptă în prezent rezultatul testării pentru coronavirus

Cele mai recente articole de Actualitate