liberinteleorman.ro

Anchetă de proporții la un liceu din Roșiorii de Vede, după ce o profesoară s-a prezentat la ore cu simptome covid: Școala a intrat în scenariul ROȘU

18 septembrie 2020

La Liceul Tehnologic Virgil Madgeanu din Roșiorii de Vede s-a declanșat o anchetă epidemiologică, după ce o profesoară s-a prezentat la cursuri deși era infectată cu noul coronavirus. Conducerea DSP Teleorman confirmă ancheta, cu precizarea că profesoara nu avea simptome, fapt contrazis de un părinte, care a spus că aceasta a ținut orele încă de la începutul școlii deși avea unele semne. Părintele a mai precizat pentru ziarul Liber în Teleorman faptul că foarte mulți elevi și profesori au fost expuși, întrucât cadrul didactic infectat, aflat acum internat în spital, s-a prezentat atât la ore, cât și la consiliul profesoral.

Sursa noastră a mai povestit că, la liceul din Roșiori, regulile nu sunt respectate de către directorul instituției de învățământ, care nu poartă mască, ba, mai mult, a făcut scandal să nu se vorbească prea mult despre acest subiect. Referitor la nerespectarea regulilor minime stabilite în pandemie, directorul DSP Teleorman – Stelian Cristea a declarat că ancheta va stabili acest fapt, iar dacă se va dovedi, în urma imaginilor de pe camerele din școală, că regulile sunt încălcate, se vor întreprinde măsuri în consecință.

Liceul Tehnologic Virgil Madgearu, dar și alte două unități de învățământ din Roșiori ale căror cadre didactice au intrat în contact cu profesoara infectată vor desfășura orele de curs în scenariul roșu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

4 Comments

  1. Pe vremea comunista, liceul economic si de drept administrativ Rosiori era o institutie de invatamant respectabila, cu elevi buni si foarte buni. Termina o singura clasa pe promotie. Majoritarea lor intrau la facultate . Acum vai si amar, toti copiii tiganilor din oras il frecventeaza in ritm de manele. PACAT !

    • Eu nu pot spune că am întâlnit ce ați spus dumneavoastră la acest liceu! Cred în totalitate ca este cel mai bun din oraș, mai bun și decât Colegiul Național Anastasescu.

      • Niciodata in istoria orasului Liceul Economic nu a fost mai bun decat Anastasescu. Aberati sau emiteti frustrari ale „economistilor” suparati pe faima anastasistilor. Statisticile si istoria rezultatelor scolare ale elevilor sunt fapte.

  2. Am terminat in 1994 acest liceu. Am dobandit cunostinte solide, multumesc profesorilor. Unii mai sunt si astazi. Ne am intalnit la 20 si la 25 ani de la terminarea liceului si sunt mândră de realizările colegilor mei. Nu am rămas corigenți la examenul vietii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Drăgușin spune că nu a fost contact al finilor lui, dar nu ne arată testul

Următorul articol

La nici cinci zile de la începerea școlii, o clasă a Școlii 2 din Alexandria a fost închisă, după ce un copil a fost trimis infectat la ore

Cele mai recente articole de Actualitate