”Am o dezamăgire față de Cătălina Ștefănescu!”

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

stefanescuAșa își începe deputatul Adrian Simionescu discursul când vine vorba despre colega sa din Casa Poporului. Parlamentarul, cunoscut pentru modul său sincer și direct de a se exprima, fără ocolișuri sau străbateri că ar putea aduce atingeri cuiva, spune clar ceea ce gândește, fie că este vorba despre un om de pe stradă sau unul care face parte din aceeași echipă politică.

Recent, și-a exprimat decepția pe care a simțit-o față de protejata lui Liviu Dragnea, în care a crezut fără lipsă de prefăcătorie. Iar dacă Dragnea se află, încă, printre politicienii săi de referință, în privința Cătălinei Ștefănescu și-a cam pierdut speranțele.

”Am o dezamăgire față de Cătălina Ștefănescu! Este o fată tânără, care a promis foarte mult la început și în care eu am crezut. Am candidat împreună, am coordonat campania, am fost în fiecare localitate și am crezut că împreună, în Parlament, facem lucruri bune. Din păcate, ea a rămas cramponată în colegiul ei, ceea ce nu este în regulă. Noi suntem deputați ai județului. Am fost aleși subiectiv, nu că am fi fost noi merituoși. Treaba asta nu a înțeles-o ea și nici pe altele, dar nu vreau să intru în detalii. Cert este că astăzi nu am o colaborare cu ea. Mi s-a părut o fată energică, isteață, cu oarece personalitate și credeam că putem face mai mult, în special pentru Turnu Măgurele și pentru comunele de aici”, a declarat deputatul Adrian Simionescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*