liberinteleorman.ro

”Am o dezamăgire față de Cătălina Ștefănescu!”

1 septembrie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

stefanescuAșa își începe deputatul Adrian Simionescu discursul când vine vorba despre colega sa din Casa Poporului. Parlamentarul, cunoscut pentru modul său sincer și direct de a se exprima, fără ocolișuri sau străbateri că ar putea aduce atingeri cuiva, spune clar ceea ce gândește, fie că este vorba despre un om de pe stradă sau unul care face parte din aceeași echipă politică.

Recent, și-a exprimat decepția pe care a simțit-o față de protejata lui Liviu Dragnea, în care a crezut fără lipsă de prefăcătorie. Iar dacă Dragnea se află, încă, printre politicienii săi de referință, în privința Cătălinei Ștefănescu și-a cam pierdut speranțele.

”Am o dezamăgire față de Cătălina Ștefănescu! Este o fată tânără, care a promis foarte mult la început și în care eu am crezut. Am candidat împreună, am coordonat campania, am fost în fiecare localitate și am crezut că împreună, în Parlament, facem lucruri bune. Din păcate, ea a rămas cramponată în colegiul ei, ceea ce nu este în regulă. Noi suntem deputați ai județului. Am fost aleși subiectiv, nu că am fi fost noi merituoși. Treaba asta nu a înțeles-o ea și nici pe altele, dar nu vreau să intru în detalii. Cert este că astăzi nu am o colaborare cu ea. Mi s-a părut o fată energică, isteață, cu oarece personalitate și credeam că putem face mai mult, în special pentru Turnu Măgurele și pentru comunele de aici”, a declarat deputatul Adrian Simionescu.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Un teleormănean la FC Caransebeș. Sorin Răducu are obiective mari

Următorul articol

Cristiana Piper Savu a fost ”detașată” de la Protecția Consumatorului la conducerea Învățământului teleormănean

Cele mai recente articole de Actualitatea politică