liberinteleorman.ro

Altă notă de plată la Consiliul Județean Teleorman

15 octombrie 2018

Monica Vasilescu

Consiliul Județean Teleorman este bun de plată, din nou. După ce aleșii neamului au luat bani de la bugetul județului destinați Învățământului pentru a acoperi furturile de la TelDrum, acum, o altă notă de plată va veni pe masa consilierilor. Povestea acesteia a început prin anul 2016 ( 23 decembrie), atunci când Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) București a acționat în instanță Consiliul Județean Teleorman, prin președinte, pentru niște pretenții (cașcaval din furt). Timpul a trecut, la Tribunalul Teleorman a durat un an și jumătate procesul. Soluția a venit în iunie 2018: ‘’Obligă pârâtul – Consiliul Judeţean Teleorman – prin Preşedinte să achite reclamantei suma de 3.572.028,06 lei’’. În urmă cu 3 luni, Consiliul Județean Teleorman, prin președintele Dănuț Cristescu, a făcut recurs, iar sentința Curții de Apel București se va da mâine, pe 16, atunci când vom afla dacă banii bugetului se vor duce la ISC. Coincidență sau nu, cu o zi înainte de hotărârea Curții de Apel are loc o ședintă a Consiliului Județean Teleorman pentru rectificare bugetară.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Evaziune fiscală de 150 de milioane euro la porcinele lui Dragnea?!

Următorul articol

DGASPC Teleorman primește bani din Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului pentru persoanele vulnerabile. DGASPC va cheltui banii în interes propriu…

Cele mai recente articole de Actualitate