Almăjanu şi Bitanu’ se “unifică” astăzi

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Marin AlmajanuÎn timp ce în toată ţara, libitanuberalii şi democrat-liberalii se uniseră şi “de facto”, în Teleorman situaţia a rămas incertă. Până astăzi, în a şasea zi din luna martie, când se vor aşeza la aceeaşi masă Almăjanu şi Bitanu’, din dorinţa unificării Dreptei politice teleormănene. Şi pentru că ne aflăm încă sub influenţa babelor, dacă e să privim la vremea de afară, atunci baba noului PNL pare a fi una furioasă. Şi pe bună dreptate! Că trebuie să nu cunoşti deloc personajele implicate, pentru a-ţi imagina că lucrurile vor merge ca unse în interiorul acestei noi structuri politice. Nu ştim dacă Niţulescu se va prezenta la întâlnire, dar este cert că Almăjanu şi Bitanu’ vor conduce şedinţa, programată pentru ora 11.00.

UPDATE:

Potrivit surselor noastre, unificarea s-a produs în bune condiţii, Bitanu’ fiind acum şi co-preşedintele noului PNL. Maria Stoian a fost desemnată drept purtător de cuvânt al partidului.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*