liberinteleorman.ro

Alina Gorghiu și Vasile Blaga vin în Teleorman

28 martie 2016

blaga_gorghiuPrintr-un comunicat de presă, Partidul Național Liberal – Filiala Teleorman anunță că, miercuri, 30 martie 2016, la Alexandria, se vor întâlni copreședințiii PNL – Alina Gorghiu și Vasile Blaga și  Consiliul de Coordonare Teleorman.

Agenda zilei cuprinde lansarea candidaților la alegerile locale din iunie 2016. La ora 16:00 copresedinții PNL vor susține o conferință de presă la sediul partidului din Alexandria, iar începând de la ora 17:00, pe platoul din fața Casei de Cultură, va avea loc lansarea candidaților Partidului Național Liberal.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Victor Drăgușin – primarul ”voi face”

Următorul articol

Primărița de la Ștorobăneasa “o arde” incompatibil?

Cele mai recente articole de Actualitatea politică