Alina Gorghiu, la Alexandria: ”Teleorman merită să se elibereze de sărăcie și de pesedism”

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

lansare-pnlPartidele politice au început evenimentele electorale în prag de parlamentare. Partidul Național Liberal a fost a doua formațiune politică din Teleorman care și-a lansat candidații, oficial, cu invitați de la centru. Luni, în singura sală decentă pe care o are Alexandria pentru evenimente cu participare mai mare, cea a Universității Valahia, concurenții electorali ai liberalilor au fost prezentați în cadrul unei acțiuni la care au participat susținători ai celor care își doresc să fie aleși în Parlamentul României, în frunte cu președintele PNL – Alina Gorghiu, prim-vicepreședintele PNL – Mihai Voicu și vicepreședintele PNL – Ben Oni Ardelean.

Dacă președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, a optat pentru un discurs liber în care a vorbit activului de partid despre unitate și munca în echipă, dar și despre neșansele județului aflat în mâna baronului, îndemnând oamenii să schimbe meniul în care apare doar roșu, Mihai Voicu i s-a adresat direct șefului PSD: ”Liviule, judecătorii au spus că ai furat la referendum. Liviule, procurorii spun că ți-ai angajat secretarele de la partid la Protecția Copilului. Liviule, nu vei fi prim-ministru. Prim-ministru va fi Dacian Cioloș”.

Prima doamnă a PNL a vorbit despre inițiativele partidului, detaliind câteva programe aflate în lucru, și a mulțumit filialei județene pentru implicarea în alegerile trecute. ”Vreau să vă mulțumesc încă o dată pentru ceea ce ați făcut în alegerile locale, tuturor celor care au tras alături de noi. Vă spun, în calitate de președinte de partid, că îmi doresc mai mult. Nu pentru PNL, nu pentru Gorghiu, nu pentru Pîrvulescu, nu pentru Cioloș, ci pentru România. Teleorman merită să-i dea o lecție lui Dragnea, merită să se elibereze de sărăcie și de pesedism și merită să aibă o rețetă a succesului, a dezvoltării și a bunăstării”.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*