liberinteleorman.ro

Alexandru Neagu David de la Școala Ștefan cel Mare Alexandria, premiul III la Concursul Național de Biologie George Emil Palade

31 mai 2024

Elevul Neagu David Alexandru, de la Școala Ștefan cel Mare din Alexandria, a reușit o performanță remarcabilă, obținând premiul III la prestigiosul Concurs Național de Biologie George Emil Palade. Sub îndrumarea dedicată a profesorului Voinea Cristina, Neagu David Alexandru și-a demonstrat cunoștințele și pasiunea pentru biologie, obținând recunoaștere la nivel național.

Concursul Național de Biologie George Emil Palade este unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din țară, atrăgând participanți din toate județele. Competiția își propune să încurajeze și să promoveze excelența în studiul biologiei, oferindu-le elevilor oportunitatea de a-și testa cunoștințele și abilitățile într-un cadru competitiv.

Pe lângă acest succes, același cadru didactic, profesorul Voinea Cristina, a obținut și alte rezultate de excepție cu alți doi elevi din aceeași instituție. Zalana Evelyn, elevă în clasa a VIII-a, a obținut locul I, confirmând astfel nivelul înalt de pregătire și dedicarea sa pentru biologie. De asemenea, Retca Justin, elev în clasa a V-a, a primit o mențiune, evidențiind potențialul la această materie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ciucă: „Teleorman are putere, dar nu are speranță pentru că nu le-o dau cei ce-l conduc!”

Următorul articol

Ludovic Orban, la Alexandria: „Ce investiții a adus PSD în Teleorman?!”

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate