Alexandria lucrului prost făcut…

în Actualitate/Administratie/Politica altfel

Monica Vasilescu

alexandria lucrului prost facut

În capitala Teleormanului se întâmplă lucruri. Și mai bune… și mai rele. Despre cele rele voim să vorbim de cele mai multe ori, nu pentru a scoate ochii cuiva, ci pentru a aminti că este nevoie de implicare pentru a remedia neconcordanțele. Dacă nu sunt pomi… plantăm, dacă este mizerie… facem curat, dacă sunt gropi… asfaltăm. La o primă impresie, nu pare greu deloc să aranjezi un pic aspectul unui oraș cu pretenții și statut european.

La o meditație mai profundă, este extraordinar de greu să le spui celor care iau o leafă de la sistemul public de stat că nu trebuie să stea și să privească toate elementele negative din tabloul orașului ca și cum s-ar uita la o imagine a unei urbe pe care nu o vor vizita niciodată și de care se pot chiar amuza… că nu poate fi decât amuzant să vezi cum au pus unii stâlpul în drum sau au trasat linii pentru pietoni în dreptul acestuia, fiindcă nu ne dăm seama care a fost primul, telegraful sau zebra…

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*