liberinteleorman.ro

Alexandria: Donează sânge și primește un bilet gratuit pentru prima zi de festival la UNTOLD sau NEVERSEA!

Advertisement

Astăzi până la ora 14 și mâine între 8 și 14, în Alexandria se desfășoară o campanie specială în care cei interesați pot dona sânge și, în schimb, primesc un bilet gratuit pentru prima zi de festival la UNTOLD sau NEVERSEA!

Campania este organizată în colaborare cu centrele de transfuzie sanguină și organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA. Scopul principal al acestei inițiative este de a sensibiliza publicul cu privire la importanța donării de sânge și de a spori stocurile de sânge în centrele medicale. Donarea de sânge este vitală pentru salvarea vieților și ajută la tratamentul pacienților cu afecțiuni grave sau în urgențe medicale.

Pentru a participa, trebuie doar să te prezinți la locația indicată în Alexandria în intervalul menționat (27 – 28 mai – Alexandria, Kaufland Strada Calea București 168) și să te înregistrezi ca donator de sânge. Personalul specializat îți va explica procedura și îți va oferi toate detaliile necesare. După ce ai donat sângele, vei primi un bilet gratuit pentru prima zi de festival la alegere, ca o recompensă pentru gestul tău generos.

Participarea la festivalurile UNTOLD și NEVERSEA este o experiență unică, în care te vei bucura de muzică, artiști internaționali de top și atmosferă efervescentă. Prin donarea de sânge și obținerea unui bilet gratuit, vei avea șansa de a te distra și de a face o diferență în viața celorlalți în același timp.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Andrei Răileanu, tânărul antreprenor care modernizează agricultura – Ce este Plugarul.ro

Următorul articol

Stimulente financiare lunare pentru personalul medical din Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate