liberinteleorman.ro

ALEXANDRIA: Creșele, ștrandul, cinematograful și cabinetele medicale școlare își suspendă activitatea

11 martie 2020

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Alexandria a avut astăzi o nouă ședință de lucru, în cadrul căreia s-au adoptat în unanimitate mai multe decizii, privind suspendarea activităților care ar putea pune în pericol sănătatea publică, în contextul epidemiei de coronavirus. Cele mai importante decizii privesc închiderea cinematografului din Alexandria, dar și bazinului de înot din cadrul ștrandului Vedea. Activitățile se suspendă până pe data de 22 martie și în Centrul de Zi al Direcției de Asistență Socială Alexandria, dar și în toate creșele de pe raza municipiului.

În cadrul aceleași întruniri s-a adoptat hotărârea de suspendare a activității Cabinetului Orodentar, a cabinetelor medicale școlare aparținând municipiului  Alexandria, în intervalul 12.03.2020 – 22.03.2020, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației.

Potrivit oficialilor, în acest moment, la nivelul orașului Alexandria sunt doar două persoane aflate în auto-izolare, ca urmare a unor solicitări exprimate de acestea, motivate de faptul că au revenit în țară din zonele afectate de virus și nu există nicio îmbolnăvire confirmată. Șefii Poliției și ISU atrag atenția populației cu privire la a lua în serios acest virus periculos și a anunța autoritățile în caz că ei sau rude de-ale lor se întorc în țară în această perioadă din țări în care epidemia e serioasă.

             

             

             

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

EXCLUSIV! Condiții de coșmar în centrul de carantină de la Zimnicea: ploșnițe, șoareci morți, saltele murdare și toalete infecte

Următorul articol

Jurnaliști din întreaga țară, așteptați la dialog în cadrul Burselor Europene

Cele mai recente articole de Administratie