liberinteleorman.ro

Alexăndrencele sunt invitate să prepare “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască”

7 martie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

cozonac de casaGospodinele din municipiul reşedinţă de judeţ au posibilitatea să-şi arate îndemânarea în a face cozonac şi pască. Ocazia le este dată de Primăria Alexandria, care organizează, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, concursul “Cel mai bun cozonac de casă. Cea mai bună pască”, ajuns la a VII-a ediţie.

Înscrierile se fac până în ziua concursului, la Clubul Pensionarilor din Alexandria. Doamnele care doresc să se întreacă în activități culinare trebuie să știe că au de îndeplinit unele condiții de participare: să aibă domiciliul în Alexandria, produsul înscris în concurs să fie preparat în casă, iar dacă s-au aflat pe locul I la ediția anterioară nu pot să se înscrie în concurs, făcând parte din juriul acestei ediții. O persoană se poate înscrie la ambele categorii ale concursului, care va avea loc joi, 2 aprilie, ora 11:00, la Casa de Cultură (Clubul Pensionarilor din Alexandria).

Se oferă premii atractive câștigătorilor (aparatura electrocasnică și obiecte de uz casnic), dar și premii de participare tuturor celor înscriși în concurs.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Centrul Militar Judeţean Teleorman caută adepți

Următorul articol

Continuă cercetarea judecătorească în cazul primarului Daniel Răboj

Cele mai recente articole de Administratie