Alexăndreanul Mircea Postelnicu, actor principal în ”Ana, mon amour” – filmul premiat la Berlin

în Cultură

Monica Vasilescu

Pelicula „Ana, mon amour” a luat ”Ursul de Argint” la Berlin pentru contribuție artistică excepțională. Meritul principal este al Danei Bunescu, regizor care a realizat montajul şi pentru alte filme premiate de-a lungul timpului, între care: „Poziţia copilului”, „Amintiri din Epoca de Aur”, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, „Moartea Domnului Lăzărescu”.

”Ana, mon amour” este o adaptare liberă a romanului ”Luminita, mon amour”, de Cezar Paul-Badescu. Filmul lui Călin Peter Netzer a avut premiera, vineri seara, la Berlin, și va rula în cinematografele românești din 3 martie.

Personajele principale – Toma și Ana – sunt interpretate de actorii Mircea Postelnicu (Alexandria) și Diana Cavallioti (Galați).

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*