liberinteleorman.ro

Alexăndreanul Mircea Postelnicu, actor principal în ”Ana, mon amour” – filmul premiat la Berlin

19 februarie 2017

Monica Vasilescu

Pelicula „Ana, mon amour” a luat ”Ursul de Argint” la Berlin pentru contribuție artistică excepțională. Meritul principal este al Danei Bunescu, regizor care a realizat montajul şi pentru alte filme premiate de-a lungul timpului, între care: „Poziţia copilului”, „Amintiri din Epoca de Aur”, „4 luni, 3 săptămâni şi 2 zile”, „Moartea Domnului Lăzărescu”.

”Ana, mon amour” este o adaptare liberă a romanului ”Luminita, mon amour”, de Cezar Paul-Badescu. Filmul lui Călin Peter Netzer a avut premiera, vineri seara, la Berlin, și va rula în cinematografele românești din 3 martie.

Personajele principale – Toma și Ana – sunt interpretate de actorii Mircea Postelnicu (Alexandria) și Diana Cavallioti (Galați).

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Plus/Minus – Claudiu Crăcea și Mihai Putineanu

Următorul articol

Briza banilor în valurile Dunării via Dragnea! Drumul lui Mădălin Ioniță de la șofer la businessman

Cele mai recente articole de Cultură