liberinteleorman.ro

Alexăndreanca Beatrice Șerban, campioană europeană la culturism

20 mai 2015

Monica Vasilescu

beatrice serbanBeatrice Șerban, cea care a obținut în cursul timpului cele mai bune performanțe în domeniul său, a devenit campioană europeană la culturism. Ea a participat la Campionatul European de Juniori, Junioare, Fitness, Bodyfitness, bikini, desfășurat zilele trecute în Santa Susanna, Spania.

Culturista în vârstă de 23 de ani, legitimată la C.S. Teleorman, antrenată de Florian Dumitru, s-a pregătit intens pentru competiția de nivel european, la care a mers cu elanul victoriei din urmă cu o lună, atunci când a obținut medalia de aur la Campionatul Național de Culturism și Fitness de la Iași.

Performanțele lui Bety au devenit deja obișnuință, dacă ne uităm în palmaresul său, acolo unde, pe lângă numeroasele premii pe care le-a obținut în țară, alexăndreanca este dublă vicecampioană europeană și dublă campioană mondială la culturism.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

CSEI Alexandria, vicecampionană națională la Fotbal Unificat în 7

Următorul articol

Parohia… ca o afacere

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.