liberinteleorman.ro

Alegeri la PSD Teleorman! Tensiuni în partid

Vor fi alegeri interne la PSD Teleorman până pe 30 august. Marcel Ciolacu – președintele PSD a anunțat că în organizațiile PSD care au câștigat scrutinul local din anul 2020 vor avea loc alegeri pentru stabilirea liderilor județeni, iar în organizațiile care au pierdut alegerile va fi realizată ”reorganizarea”.

Marcel Ciolacu susține că modul în care e desemnat candidatul PSD la alegerile prezidențiale trebuie să se schimbe, iar decizia trebuie să fie luată de majoritatea membrilor PSD și nu de câțiva lideri de forță.

„Am declanșat alegeri în peste jumătate din organizații. Îmi mențin opinia că statutul PSD trebuie modificat și candidatul la președinție trebuie ales de membrii PSD și nu de un număr limitat de oameni care chiar dacă sunt reprezentativi exclud această competiție internă”, a declarat Marcel Ciolacu.

La Teleorman, PSD a fost câștigător în alegerile locale. Filiala județeană a PSD este condusă de Adrian Gâdea, ales președintele Consiliului Județean Teleorman la scrutinul din 2020. Dar nu se știe încă dacă Adrian Gâdea va rămâne candidat unic la cea mai importantă funcție din partid, având în vedere că sunt unele tensiuni în partid deoarece multe dintre decizii sunt luate la îndemnul altcuiva. Și nu ar fi rău pentru PSD Teleorman să profite de aceste alegeri și să-i scoată în față pe unii dintre tinerii mai de soi ai partidului, pentru că toate figurile actuale ale PSD Teleorman amintesc de Dragnea.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

ISU Teleorman: 81 de misiuni în 48 de ore

Următorul articol

Ideo Ideis #17 e despre (re)vederi: 32 de artiști se întorc în Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică