ALDE Teleorman îl ofertează pe Marin Almăjanu

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Marin AlmajanuÎntr-un comunicat de presă, ALDE  Teleorman  anunță  înscrierea în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a lui Badea Marius Rivera, începând cu data de 19 octombrie 2016.

Badea Marius Rivera a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, poziție din care a demisionat în urma cu câțiva ani. A ales să revină în politică pentru a-i susține în demersul lor de a ajunge în Parlament atât pe Calotă Florică Ică pentru Camera Deputaților, precum și pe Calotă Samuel pentru Senat.

De asemenea, reprezentanții ALDE au declarat că formațiunea are porțile deschise și îi fac oferta publică deputatului Marin Almăjanu de a se înscrie în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților pentru a fi alături de adevărații liberali, se arată în comunicat.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*