liberinteleorman.ro

ALDE are candidat la Primăria Alexandria

8 aprilie 2016
Advertisement

Monica Vasilescu

petrica popescuAlianța Liberalilor și Democraților – Filiala Teleorman a stabilit să aibă candidați pe liste proprii în mai multe localități din județ, printre care și Alexandria, acolo unde nu se împreunează cu PSD. Popescu Petrică este candidatul formațiunii pentru primăria capitalei de județ, care a stat astăzi, la conferința de presă, alături de co-președintele ALDE Teleorman – Paul Chicu și vicepreședintele Alexandru Tucă.

”Sunt vicepreședintele organizației municipale și, prin vot democratic, am fost ales să fiu candidatul ALDE la Primăria Alexandria. Îmi doresc să schimbăm, în primul rând, atitudinea față de oameni. Eu mă întâlnesc zilnic cu oamenii din Alexandria și nu îmi doresc să mai existe distanța aceasta dintre primar și cetățenii Alexandriei. Eu nu o să stau în birou, o să fiu permanent printre oameni. Mă voi axa pe locurile de muncă. Până la înființarea unui parc industrial, aș merge pe sprijinirea societăților care funcționează acum, ca să fie o mai mare absorbție a locurilor de muncă”, a spus candidatul ALDE.

Conform propriei prezentări, Petrică Popescu a absolvit Institutul Politehnic București, secțiunea Mecanică fină, lucrat o vreme la Coopeativa Unirea și, din 1993, deține o societate pe raza muncipiului Alexandria.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eu pe cine votez? – Adrian Carabet joacă militărește la Videle

Următorul articol

Legea Antifumat, între bine și rău! Fumul a dispărut odată cu clienții din barurile și restaurantele teleormănene

Cele mai recente articole de Politica altfel