Ajutoare europene… electorale

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

Șomerii, pensionarii cu venituri mai mici de 400 de lei, persoanele care iau alocaţii pentru sprijinirea familiei, invalizii și veteranii de război primesc ajutoare din partea Uniunii Europene la fiecare sfârșit de an.

În 2014, produsele alimentare precum ulei, zahăr, făină, mălai, paste făinoase, conserve carne de porc, conservă pate de ficat se vor putea ridica începând cu data de 16 noiembrie. Fiindcă programarea e făcută după al doilea tur al alegerilor prezidențiale, guvernanții au trimis, ca o noutate în acest an, tichete pe baza cărora nevoiașii își pot lua alimentele comunitare de la UE. Alexăndrenii beneficiari au fost înştiinţaţi, în plină campanile electorală, că vor primi ajutoare.ajutoare

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*