Ajută-l pe Moș Crăciun să ajungă la copiii de la Parohia Trivale

în Actualitate/Social

Monica Vasilescu

Comunitățile mici, mai mult decât altele, mai ales în Teleorman, au nevoie de ajutor pentru a-și vedea cei mai mici fii ai satului bucuroși în zile de sărbătoare, așa cum vor fi cele care vin. Peotul paroh de la Biserica Trivale II, Bogdan Nedea, nu a stat niciodată nepăsător la suferințele sufletelor nevinovate și s-a implicat de fiecare dată în acțiuni caritabile. De data aceasta, părintele s-a gândit la copiii pentru care Moș Crăciun este doar un personaj de poveste și caută ajutoare pentru a-l determina pe bătrânul darnic să vină și la cei mici de la Parohia pe care o slujește.

„Bucuria de a dărui”  se numește campania pe care preotul a inițiat-o și în acest an, încearcând să aducă zâmbete pe chipurile copiilor mai puțin norocoși din parohie prin împlinirea dorințelor de Crăciun.

Cei care vor să-l ajute pe Moș Crăciun printr-o donație o pot face aici: https://www.facebook.com/donate/356277505132933/2267059439973083/

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*