liberinteleorman.ro

AJOFM Teleorman organizează bursa locurilor de muncă

9 aprilie 2015

ajofm teleormanAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa generală a locurilor de muncă, vineri, 24 aprilie 2015, începând cu ora 0900, la Sala Polivalentă din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

Participanţii la acest eveniment vor lua contact cu ceea ce se întâmplă pe piaţa muncii, vor participa la sesiuni de instruire despre cum se completează un CV şi o scrisoare de intenţie, şi se vor informa din materialele cu privire la măsurile active de ocupare, oferite de A.J.O.F.M Teleorman.

Serviciul Public de Ocupare asigură persoanelor interesate, în mod gratuit, următoarele măsuri active de ocupare: informare şi consiliere profesională, medierea muncii, formare profesională, stimularea mobilităţii forţei de muncă, bursa locurilor de muncă, caravana ocupării în mediul rural şi în comunităţile de etnie romă, completarea veniturilor salariale ale persoanelor care se încadrează în perioada când beneficiază de indemnizaţie de şomaj, am aflat de la consilier superior în cadrul Compartimentului Juridic, Relaţii cu Publicul, Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ – Iuliana Bădica.

Reamintim agenţilor economici că pot comunica locurile de muncă vacante, la numărul de tel./fax: 0247/311.164 sau la adresa de e-mail: [email protected]. Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Caut un loc de muncă cu transport asigurat
    Locuiesc în comuna bujoru Teleorman
    Sunt necalificat și îmi doresc ceva de muncă

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Monitorizare video la Trivale-Moșteni

Următorul articol

Echipa pregătită de Livia Vasilică a luat Locul I la Concursul Național de Dans „Împreună pentru viitor”

Cele mai recente articole de Actualitate