liberinteleorman.ro

Agenția care le-a lansat pe Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia vine în Alexandria în căutare de modele

1 martie 2017

Monica Vasilescu

Agenția MRA Models începe caravana de preselecții pentru fete și băieți care au potențial de modele internaționale. În perioada februarie/martie/aprilie, MRA va ajunge în peste 30 de orașe din Muntenia, Transilvania și Moldova în căutarea viitoarelor topmodele ale României.

În acest traseu a fost înscris și municipiul Alexandria. Managerul agenției – Liviu Ionescu, alături de echipa sa, se vor afla joi, începând cu ora 15:00, la ROMFRA (Str. Mihail Kogalniceanu, nr. 46-48).

Criterii și condiții de participare:

  • Fete peste 13 ani și peste 1,70m
  • Băieți peste 16 ani și peste 1,82m
  • Ținută de voie, la alegere
  • Fără machiaj (fete)
  • Un act de identitate (acordul părinților pentru minori)
  • Nu este necesară înscrierea prealabilă
  • Cu sau fără experiență de modeling (experiența nu constituie un avantaj)

MRA este prima agenție de modele fondată în România, în anul 1992. A descoperit, lansat și promovat celebrități precum Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea, Adina Halas, Carmen Brumă, Laura Giurcanu, Radu Vâlcan, Adrian Nartea, Malvina Cervenschi, Albertina Ionescu, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu, Veronica Pașcu, Roberto Sipoș, Alina Pușcău, Alina Pușcaș, etc.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cine vă ridică, dacă Dragnea pică?

Următorul articol

Cum ții o instituție în teroare de grija lui Liviu Dragnea? – Mărturii din infernul DGASPC Teleorman: „Eram conștienți de faptul că vom fi făcuți răspunzători de neregulile altora”

Cele mai recente articole de Actualitate