Afişul cu Ponta în geam, “must have-ul” agenţilor economici

în Actualitate/Diverse/Politica altfel

Monica Vasilescu

pontaDai sau nu dai doi bani pe candidatul PSD la prezidenţiale – Victor Ponta – trebuie să-l afişezi în geam, dacă vrei să o duci bine ca agent economic. Alexandria este plină de astfel de exemple, cu oameni care nu au încotro decât să facă ce spune popa pentru a nu da de dracu’.

Supremaţia PSD se poate observa la o simplă plimbare prin oraş, care s-a colorat în roşu în zilele de campanie electorală. Foarte mulţi privaţi spun că un afiş cu PSD pus în geam îi fereşte de un control din partea instituţiilor statului, care se preocupă cu tot felul de verificări, care mai de care mai amănunţite şi ”la obiect”.

În această situaţie au fost şi câţiva taximetrisşti, care l-au plimbat pe Victor Ponta kilometri întregi, poate, poate, se va îndrăgosti electoratul de dânsul la a doua sau a treia vedere.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*