ADVERTORIAL Samuel Calotă: “Nu vi se pare normal și de bun simț ca premierul Ludovic Orban să-l ia de mână pe ministrul Nelu Tătaru și să plece? “

în Actualitatea politică/Campanie Electorala

În 30 de ani de la Revoluție, Ministerul Sănătății a fost condus în cea mai mare parte de miniștri PNL, PDL, UDMR și ai Convenției Democrate (CD).În concluzie, partidele sau alianța (CD) enumerate au avut destul timp la dispoziție pentru a reforma sistemul de sănătate din România.

După cum am observat cu toții, acest lucru nu s-a întâmplat. Ne amintim de tragedia de la Maternitatea Giulești, din București, unde au ars de vii șase bebeluși. Au trecut zece ani. Acum, încă unsprezece oameni mistuiți în flăcări, la Spitalul Județean din Piatra Neamț.O altă dramă a spitalelor românești este contaminarea cu diferite bacterii a pacienților. Te duci viu, cu un diagnostic și te întorci mort, cu alt diagnostic.

De câte ori am aflat din mass-media despre persoane bolnave, transportate cu ambulanța de la un spital la altul, refuzându-li-se internarea, ca apoi să fie abandonate, iar unele dintre ele chiar lăsate să moară? Nu vi se par crime?Pentru rezolvarea acestor probleme care țin de viața noastră, a tuturor, există o singură soluție, și anume un așa-zis ”proiect de manual”: dotarea în regim de urgență, fără echivoc a tuturor spitalelor cu aparatură medicală complexă și completă, personal calificat, medicamente și tot ce este necesar pentru o funcționare perfectă. Exact ca în Occident. Pentru că, așa cum știm și suntem de acord în unanimitate, nu există nimic mai scump decât sănătatea, iar omul are o singură viață pe pământul acesta. Bani au existat și există întotdeauna. Guvernanții împrumută miliarde de euro pentru orice nimic și ignoră sistemul de sănătate. I-ați văzut cum fug în străinătate să se trateze, atunci când se îmbolnăvesc?

Tu, cel care muncești de dimineața până seara și plătești lună de lună contribuțiile pentru sănătate, nu ai posibilitatea lor, ai vrea să te vindeci la tine în țară.Repet, nu ca o laudă, am fost șapte ani manager la Spitalul de Psihiatrie din Poroschia și am fost desemnat cel mai bun director din țară. Am reconstruit un spital din temelii. Știu foarte multe despre sistemul de sănătate. Știu și ce ar trebui făcut pentru a fi adus la standarde de funcționare perfecte. De aceea mi-am propus să ajung în Parlamentul României. E visul meu să pun umărul la adevărata reformă în sănătate.În altă ordine de idei, nu vi se pare normal și de bun simț ca premierul Ludovic Orban să-l ia de mână pe ministrul Nelu Tătaru și să plece? Un an de guvernare au avut la dispoziție și nu au mișcat un deget să facă ceva pentru sănătatea noastră! Demisia!Calotă Samuel,candidat PRO România pentru Camera Deputaților.

Samuel Calotă

Pro România Teleorman

Cod Mandatar: Cod mandatar: 11200008

Publicat de S.C Liber în Teleorman SRL

2 Comments

  1. Deci amicul scrie: “Un an de guvernare au avut la dispoziție și nu au mișcat un deget să facă ceva pentru sănătatea noastră! “. Asa este, nu au miscat un deget. Au miscat insa refacerea stocurilor de materiale sanitare (lasate la zero de PSD si acolitii lor ALDE si ProRomania), au reutilat multe spitale cu aparate specifice combaterii Covid 19. S-au platit toate datoriile restante societatilor amanate de PSD si clica lor de luni de zile, ca aceste societati sa nu moara economic. Si multe altele. Voi miscati numai un deget aratand spre acest guvern. Unde sunt spitalele regionale promise de voi in cealalta campanie electorala ????. Vreti iar sa ne aburiti iar cu Tariceanu si Ponta care au fost si ei DEGETE la MANA cu care PSD a furat pana acum.

  2. Deci amicul mai scrie: “Bani au existat și există întotdeauna. “. Asa este. Dar atunci unde sunt spitalele promise????. Ca ,deci, matale spui ca au fost bani. De ce nu arati ,ca un om cinstit, cu DEGETUL tau spre cei care nu au facut nimic in acest sens, PSD, ALDE, ProRomania care au condus tara si zici cu au fost bani.
    Sau matale vrei numai pentru tine si cei ca tine “Siguranta unui trai mai bun”.
    Vino cu o reclama credibila in care sa spui cinstit, ce si cum, nu sa umbli cu politicianisme ieftine. Cel putin cei care au mintea la ei nu te vor crede CINSTIT. Articolul de propaganda scris de tine e prea pervers. Arata ce fel de politician vrei sa devii. PACAT.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*