liberinteleorman.ro

Adrian Simionescu față în față cu… Adrian Simionescu

19 august 2015

simionescuBârfe: Of, viața mea ! Așa ar fi spus Adrian Simionescu, deputatul, la întrevederea ad-hoc pe care a avut-o cu tizul său, Adrian Simionescu, zis Adi ”Copilu’ Minune”.

Manelistul a făcut ochi mari când a văzut cât de înalt este omonimul său, dimensiunea sa acoperind doar o treime din înălțimea deputatului Simionescu. Pe cei doi nu îi leagă doar faptul că poartă același nume, ci și pasiunea pentru skijet, pe care parlamentarul de Teleorman o respectă cu sfințenie.

Sperăm că, pe lângă diferența de statură, pe Simionești îi distanțează și gusturile muzicale, nu de alta, dar nu am vrea să spună unii că discursul, în Parlament, pe plaiuri mioritice, este echivalentul manelelor politice. Mai ales că Adrian Simionescu pare genul de om care ascultă Mozart…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dănuț Cuclea a plecat în concediu cu secretara… și iubita

Următorul articol

Niţulescu îşi ţine primarii PDL pe lângă el

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de