Adrian Gâdea și Victor Drăgușin, preferații pesediștilor pentru șefia filialei județene

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

gadeaChiar dacă nu și-au anunțat niciodată public intenția de a fi șefi la PSD Teleorman, post rămas vacant după plecarea lui Liviu Dragnea la centru, Adrian Gâdea și Victor Drăgușin sunt printre cei nominalizați atunci când vine vorba de coordonarea filialei județene.

În ultima vreme, zvonurile l-au dat ca posibil candidat la președinția organizației și pe deputatul Valentin Boboc, dar acesta nu a confirmat informația. ”Din discuțiile pe care le-am purtat eu cu cei din partid, îi avem în vedere pe Adrian Gâdea și pe Victor Drăgușin, această funcție fiind o recunoaștere a muncii lor pe linie politică. În ceea ce mă privește, nu pot să spun că nu mi-aș dori să se întâmple asta, dar e puțin probabil. Eu o să-l sprijin pe cel ales”, a declarat Valentin Boboc.

Cât privește data de organizare a alegerilor interne la Organizația Județeană a PSD Teleorman, aceasta va fi decisă în perioada următoare, vehiculându-se ca interval jumătatea lunii februarie 2016. Asta înseamnă că posibilii candidați nu mai au foarte mult timp la dispoziție pentru a se hotărî să spună DA unei funcții de care, cel puțin la nivel oficial, fug toți precum dracul de tămâie.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*